Gashi e quan kriminel gjyqtarin e Gjykatës Kushtetuese

30 maj 09:23

Avokat Tomë Gashi, i njohur për qëndrimet e tij në mbështetje të Lëvizjes Vetëvendosje, mbase për shkak se të birin e ka pasur kandidat për deputet të Kuvendit të Kosovës nga kjo lëvizje, e ka quajtur kriminel e të kërkuar nga Interpoli gjyqtarin e Gjykatës Kushtetuese, Radomir Leban, i cili është në listën e Interpolit me kërkesë të Serbisë.

“Atë po e kërkon shteti serb për të vuajtur dënimin me 6 vjet burgim”, ka thënë Gashi dhe ka bërë me dije se aktgjykimi nuk mbështetet në Kushtetutën e Kosovës prandaj, sipas tij, nuk është as vendim legal e as legjitim.

Reagimi i tij:

Aktgjykimi i Gjykates Kushtetuese me Gjyqtar kriminel te kerkuar nga Interpoli eshte i padrejt dhe i papranueshem.

Aktgjykimi nuk mbeshtetet ne Kushtetuten e Kosoves andaj nuk eshte as vendim legal e as legjitim.

A JEMI GATI PER PROTESTA!

DUAM ZGJEDHJE!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më 30 maj të vitit 1989 në Podujevë ishte organizuar…