Gjahtarët paguajnë për foto me zebrat e vrara

03 tetor 2019 | 11:42

Gjahtarët britanikë paguajnë që t’u jepet mundësia të vrasin edhe zebra të cilat rrezikojnë zhdukjen dhe që të krenohen me fotot në “Facebook”.

Shumë prej tyre paguajnë udhëtime në agjenci turistike që merren enkas me këtë punë. Endi Denson, një nga operatorët e kësaj agjencie, ka shpërndarë foto të zebrës së vrarë në faqen e “Facebook”-ut.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një zyrtar i lartë nga Kina ka për të dhënë…