Gjenden kimikate të rrezikshme në pelenat e fëmijëve

24 janar 10:53

Agjencia Kombëtare e Shëndetësisë në Francë, Anses, ka njoftuar se ka gjetur kimikate në pelenat e foshnjave që tejkalojnë nivelet e sigurisë. Testet gjetën substanca të cilat janë potencialisht të rrezikshme për shëndetin e njeriut.

Anses ka njoftuar se testet në pelena ishin të parat që u realizuan nga një organizatë kombëtare e shëndetit dhe sigurisë në botë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një burrë në Rusi ka notuar 25 metra nën akull…