Gjilani diskuton për përmbylljen e projekteve në tremujorin e fundit

16 tetor 15:19

Nën udhëheqjen e kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri, është mbajtur të premten mbledhja e Bordit të drejtorëve, ku janë diskutuar një sërë çështjesh të rëndësishme.

Përveç tjerash, në këtë takim është diskutuar lidhur me situatën e përballjes me virusin Covid-19.

Kryetari Haziri ka kërkuar me këtë rast një vigjilencë më të madhe në aplikimin e masave në shkolla, në mënyrë që të parandalohet infeksioni eventual.

“Nuk ka tolerancë as për mësimdhënësit e as për nxënësit. Maskat, distanca sociale e higjiena personale janë bërë pjesë e jetës sonë dhe duhet të respektohet në plotni”, ka thënë Haziri.

Po ashtu, në këtë takim të bordit është folur për projektet e realizuara deri tani, sikurse edhe për përmbylljen e projekteve në tremujorin e fundit të vitit.

(Q.R / Epoka e re)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjatë 24 orëve të fundit kanë vdekur edhe dy pacientë…