Gjyshi shpenzon 8 000 dollarë për ta ndërtuar shtëpinë e ëndrrave në majë të pemës

10 korrik 11:25

Një gjyq ka bërë realitet ëndrrën e nipërve dhe mbesave të tij duke ndërtuar një shtëpi në majë të pemës. Ai ndërtoi shtëpinë prej druri në kopshtin e pasmë të shtëpisë.

Terry Meredith shpenzoi 8 000 dollarë për krijimin e shtëpisë pesë metra mbi tokë dhe që mban deri në dhjetë njerëz brenda. Shtëpia ofron çaste relaksimi dhe qetësie për familjarët.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një vrimë gjigante u hap në tokë në Virginia duke…