Gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor, fillon të hënën

14 janar 2018 | 13:06

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, njofton të gjithë mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit se gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2017/2018 në të gjitha shkollat e Kosovës fillon sipas kalendarit shkollor të hënën (15 janar 2018).

Me këtë rast, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ua uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve fillimin e gjysëmvjetorit të dytë dhe uron që kjo pjesë e dytë e vitit shkollor të përcillet me arritje të mëdha në mësimdhënie dhe mësimnxënie.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shoqata e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK) është duke bërë…