Google lanson versionin më të ri të Androidit, të quajtur Android 9 Pie

06 gusht 23:27

Google zyrtarisht ka lansuar versionin më të ri të Androidit, të cilin e quan Andrid 9 Pie. Ky përditësim tashmë ka filluar të jetë në dispozicion për pajisjet Pixel të Google.

Android Pie është versioni i nëntë me radhë i Androidit.

Android Pieka edhe një sistem të ri të navigacionit, mënyrë të re më të mençur për të shkruar tekste e po ashtu edhe mënyra e njoftimeve është përditësuar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASH), Shyqiri Bytyqi, ka…