“Google Pay” prezantohet nesër

21 shkurt 13:08

Në janar të këtij viti “Google”,  njoftoi se po kombinonte “Android Pay”  dhe  “Google Wallet” në një shërbim të ri pagesash të quajtur “Google Pay”.

Që nga sot, “Google” do të fillojë hapjen globale nga sistemi i ri i pagesave, aplikacioni i ri i “Google Pay”,  është tani në dispozicion për t’u shkarkuar nga dyqani “Google Play”.

Me “Google Pay”, do të jetë më e lehtë për ju të përdorni informacionin e pagesës të ruajtur në llogarinë tuaj të “Google”, kështu që ju mund të shpejtoni tek arka dhe pagesat online.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në kuadër të vizitës së Kryetarit të Senatit çek në…