GOSTIVARI QYTETI SHQIPTAR I FLAMURIT TË KALOJË NË DUART E HEKURTA TË ALI AHMETIT

14 tetor 23:20

Ismet Sylejmani

Gostivari legjendarë i grykës së Vardarit, në Republikën jugosllave të Maqedonisë, ishte në të kaluarën qyteti shqiptar simbol i flamurit kombëtar!

Terrori pushtues dhe antishqiptar i Maqedonisë antishqiptare të Mojsovit, Kolishevskit e Gligorovit, kurrë nuk ndalej, ashtu sikur nuk u ndal edhe në kohën e valëvitjes së flamurit kombëtar në Gostivarin liridashës të Heronjëve e Dëshmorëve të Kombit!

Por po të mos gjëmonin pushëkt dhe bombat e njesiteve dhe formacioneve të armatosura të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, të komanduara nga luftëtarët trima e sypatrembur që në ballë të tyre kishin Kryekomandantin lavdimadh, strategun Ali Ahmeti, kurrë nuk do të valonte i lirë, flamuri në kalanë e kombit siç është qyteti emermadh Gostivari flamurtarë!

Vetëm pas epokës lavdimadhe të luftës heroike të Ushtrisë Çlirimtare Kombetare, në Gostivarin legjendarë të përleshjes, plagosjeve, vrasjeve e burgosjeve për flamur shqiptar, valëvitet i lirë e triumfatorë flamuri kombëtar!

Në zgjedhjet e 17 Tetorit 2021, flamuri i fitores së Udhëheqësit të BDI-së e të popullit shqiptar Ali Ahmeti, duhet të valojë fitimtarë në Gostivarin e Kryetarit Nevzat Bejta!

Jeta e blertë, e lirë dhe e pastër duhet të jetë e pandarë ashtu sikur edhe në çdo pjesë shqiptare të Maqedonisë së Veriut, edhe në Gostivarë!

Prishtinë, 14 Tetor 2021!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në bazë të sondazhit të realizuar nga profesori Tomor Qela…