Grupi 6+ kërkon që procesi i demarkacionit të përfundojë sa më shpejtë

23 shkurt 11:37

Deputeti Albert Kinolli i cili ka folur në emër të grupit parlamentar 6+ ka kërkuar që procesi i demarkacionit të përfundojë sa më shpejtë.

Kinolli ka deklaruar se komunitetet pakicë janë të befasuar me sjelljen e partive shqiptare, duke kërkuar që të arrijnë sa më shpejtë konsensus.

Ai ka kërkuar një pauzë në mënyrë që deputetët të mos futen në procedurë të votimit për shmangie.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Paris Jacksoni dhe Cara Delevingne kanë ndezur thashethemet për një…