Haliti inspekton punimet në shkollën e fshatit Drobesh

01 dhjetor 15:36

Edhe pse ditë vikendi kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka inspektuar punimet që janë duke u realizuar në territorin e kësaj komune.

Haliti nga afër ka inspektuar punimet në ndërtimin e shkollës fillore në fshatin Drobesh dhe punimet në zgjerimin e rrugës kryesore dhe urës në fshatin Vërban.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha dhe komandanti i…