Haradinaj: Përmbyllja e konsolidimit të brendshëm, fuqizon Kosovën në rrafshin ndërkombëtar

21 gusht 2019 | 17:27

Kryeministri në largim Ramush Haradinaj ka thënë se gjatë kësaj qeverisje dy vjeçare ka punuar që  temat e shtetësisë të vendosën në Kosovë.

Ai ka vlerësuar se përmbyllja e konsolidimit të brendshëm, fuqizon vendin në planin rajonal dhe atë ndërkombëtar.

“Gjatë kësaj qeverisje dy vjeçare kemi marrë drejtim politik që temat e shtetësisë të vendosën në Kosovë. Përmbyllja e konsolidimit të brendshëm, fuqizon vendin në planin rajonal dhe atë ndërkombëtar. Përcaktimi i gjerë qytetar për konceptin 100% shtet, si trashëgimi e një qeverisjeje të guximshme dhe vepruese në vendimmarrje sovrane, i hapë perspektivë epokës së ekonomisë, duke krijuar kushte për jetë dinjitoze për të rinjtë, në vendin e tyre”, ka deklaruar Haradinaj gjatë një takimi me strukturat e AAK-së në Gjakovë.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
DAVID SORE Roger Keith Barrett, i njohur më shumë si…