Harta misterioze që mbijetoi 700 vjet

25 prill 2019 | 16:29

Katedralja Hereford është shtëpia e hartës më të vjetër mesjetare në botë – Mappa Mundi.

Shumica e hartave mesjetare të botës që kanë mundur të mbijetojnë sot nuk ishin të dizajnuara për udhëtime. Kjo hartë përmban informacion të botëve shpirtërore dhe mbinatyrore, është një përmbledhje artistike e njerëzve, shëmbëlltyrave dhe vendeve.

https://youtu.be/LP7CInOtvC0

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Unioni Ndërkombëtar për Ruajtjen e Natyrës - IUCN, me rastin…