Hidhet nga ujëvara e Nigarës dhe mbijeton

19 korrik 12:00

Një burrë ka arritur t’i mbijetojë mrekullisht rënies nga lartësia 57 metra në ujëvarën e Nigarës. Autoritetet iu përgjigjen thirrjes së një burrë ishte në rrezik në Horseshoe Falls. Ai u ngjit në një mur dhe më pas u hodh në lumin e Nigarës para se të zhdukej. Mrekullisht gjatë kërkimit në lumë ai u gjet në një shkëmb.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Barcelona ka bërë dy transfere të mëdha deri tash për…