Hoteli në mes të akullnajës

02 shkurt 11:23

Një hotel i ndërtuar në mes të Alaskës lejon që të gjithë që shkojnë atje, të akomodohen për të fjetur.

Pamjet janë të pabesueshme, ndërsa në pesë dhomat që ofron hoteli mund të flenë 10 mysafirë në një lartësi mbi 1 700 metra.

Të gjithë mund të qëndrojnë brenda kabinës së ngrohtë dhe ta shijojnë dëborën që bie jashtë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Balenat njihen për aftësitë e tyre mbresëlënëse të komunikimit që…