Vuçiqi: Orën që e mbaj do t’ia dhuroj fëmijës së parë të lindur më 2024 në Kosovë

18 shtator 2023 | 08:49

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se në dorë mban orën që ia ka dhuruar ish-presidenti i Çekisë, Miloš Zeman.

Në emisionin “Hit Tweet” në TV PINK, ai iu përgjigj pyetjes së gazetarit, i cili tha se këto ditë po përflitet se presidenti serb mban një orë 500 mijë euro.

Presidenti e hoqi orën nga kyçi i dorës dhe ia tregoi kamerës. Ai tha se orën ia ka dhënë në vitin 2019 ish-presidenti i Republikës Çeke, Miloš Zeman.

“Ka edhe një përkushtim. Për Aleksandar Vuçiqin, nga presidenti i Republikës Çeke, Miloš Zeman, më 11 shtator 2019”, ka lexuar Vuçiqi në dedikimin.
Thuhet se bëhet fjalë për një orë “Prima” të prodhuar në Çeki, modelet e së cilës kushtojnë nga 500 deri në 3 000 euro.

“Ky model kushton rreth 1 000 euro. Unë e di këtë sepse e kam veshur për vlerësim. E dini, është një dhuratë dhe, si e tillë, duhet t’i mbetet shtetit. Megjithatë, kam të drejtë ta blej përsëri, pasi ka vlerë sentimentale për mua. Prandaj kërkova vlerësim”, ka shpjeguar Vuçiqi.

Ai tha se planifikon t’ia dhurojë atë orë fëmijës së parë të lindur në Kosovë në vitin 2024.

“Këtë orë do ta marrë ndonjë djalë apo vajzë nga Kosova”.

Ai shtoi se “i gjithë vendi e pa” se nuk bëhej fjalë për ndonjë orë Patek Philippe apo ndonjë tjetër, modelet e së cilës kushtojnë qindra mijëra euro.

“Nuk më interesojnë gjëra të tilla. Unë jam i interesuar për gjëra krejtësisht të ndryshme. Dhe ata që shpikin dhe gënjejnë, padyshim se janë të interesuar për këtë, pasi shoh se i njohin mirë markat dhe modelet”, ka përfunduar Vuçiqi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
15-vjeçarja shqiptare Rahmone Jusufi ishte shpallur e zhdukur nga familjarët.…