I DASHUR KOMB DHE ATDHE, TE ALI AHMETI ZEMRA JOTE RREH

23 tetor 12:39


Ismet Sylejmani

Shqiptarët duhet të votojnë për Udhëheqësin e popullit shqiptar Ali Ahmeti!

Aty ku thërret e ku rekomandon të votohet nga Lideri karizmatik i Kombit shqiptar Ali Ahmeti, aty ka jo vetëm interes kombëtar, interes popullor e interes atdhetar shqiptar tash e në të ardhmen, por ka edhe strategji aftëgjatë në shërbim të aleancës me SHBA e me NATO dhe faktorë të tjë euroatlamtik!

Aty ku kërkon votë Ali Ahmeti, aty ka nderim kombëtar, aty ka dashuri për Atdheun dhe ka shërbim të madh ndaj popullit!

Prandaj i dashur kombi, Atdheu e populli ynë, të gjithë e dijmë se zemra e popullit, Atdheut dhe Kombit tonë, më shumë se te kushdo, zemra jote rrah në krahrorin e birit Tënd, të Kryekomandantit të UÇK, lavdimadhit heroik, shokut e vellaut tonë Ali Ahmeti!

Vota të shkoje te Ali Ahmeti, sespse aty votohet për kampin e platformës skenderbegiane e deri në ditët e sotme, për aleancen me Ameriken dhe NATO!

Prishtinë, 23 Tetor 2021

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
  Ekipi i Kosovës i përbërë nga tre boksierë, Bashkim…