Ia ndërron emrin djalit pas gabimit në tatuazh

20 maj 13:27

Një nënë nga Suedia ka marrë hapa drastikë kur një tatuazh i emrit të djalit të saj Kevin ishte shkruar gabimisht.

Për t’u siguruar që tatuazhi i saj ishte i saktë, mamaja (që u bë publike vetëm me emrin Johanna) vendosi ta ndryshojë zyrtarisht emrin e Kevinit në Kelvin.

Gabimi është bërë kur ajo shkoi për t’i bërë tatuazh emrat e fëmijëve Kevinit dhe Novës në krahun e saj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një vajzë që ka shkuar me pushkë të diplomojë ka…