“Instagram” sjell risinë që e kemi pritur prej kohësh

17 maj 14:58

“Instagram”-i sa vjen dhe përmirëson opsionet e tij, duke jua lehtësuar kështu “jetën” përdoruesve të tij. Shumica prej jush me siguri e hapin “Instagram”-in nga telefoni dhe DM (Direct Message) e keni të aksesueshëm nga celulari.

Mirëpo, çfarë ndodh kur ju e hapni llogarinë tuaj të “Instagram”-it në kompjuter? Nuk ka një opsion ku ju mund të flisni me mesazhe me miqtë tuaj.

Së shpejti “Instagram” do të ketë të aksesueshme në kompjuter edhe DM. Ju mund të flisni me mesazhe, të bëni like dhe komente nga kompjuteri njësoj si në celular. Kjo gjë po testohet dhe së shpejti do të jetë e aksesueshme për të gjithë.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Njohësi i çështjeve politike dhe avokati Dastid Pallaska, ka reaguar…