Ish-luftëtarët e UÇK-së protestojnë për pastrimin e listave

10 prill 08:30

Një grup i ish-ushtarëve të pakënaqur të UÇK-së, sot nga ora 11:00 do të protestojnë në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë.

Në protestë ata do të shpalosin tri kërkesat e tyre, pastrimin e listave të veteranëve, njohjen ee statutit të invalidit të gjithë atyre që si pasojë e luftës vuajnë nga sëmundjet e ndryshme si dhe shkarkimin e komisionit invalidor të tanishëm.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në zgjedhjet e fundit parlamentare dy nga figurat kryesore të…