Ish-punonjësit e kopshtarisë padisin Kim Kardashian: Nuk na ka paguar, na detyronte të punonim…

25 maj 13:51

Miliarderja e famshme, Kim Kardashian, është paditur së fundmi nga shtatë ish-anëtarë të stafit të kopshtarisë dhe mirëmbajtjes së rezidencës 60 milionë dollarë të saj në Hidden Hills.

Femra më seksi akuzohet për sjellje të keqe dhe për faktin që nuk i ka paguar për punën e tyre.

Të hënën ata kanë paraqitur një padi në Los Angeles. Aty, paditësit pretendojnë se Kardashian ishte vonë me pagën e tyre, mbajti 10 përqind të pagave të tyre për taksat dhe më pas nuk ua përcolli shumat qeverisë. Gjithashtu ata shprehen se Kim refuzoi t’i paguante ata jashtë orarit dhe ndonjëherë i detyronte ata të punonin pa pushime vakti.

Andrew Ramirez, vëllai i tij Christopher Ramirez dhe djali Andrew Ramirez Jr, së bashku me Aron Cabrea, Rene Ernesto Flores, Jesse Fernandez dhe Robert Araiza e paditën Kim për paga të papaguara dhe për kohën shtesë në punë.

“Ajo nuk ka një histori të mos paguajnë faturat e saj në kohë – kurrë nuk ka dhe kurrë nuk do të. Ajo krenohet shumë duke paguar njerëzit në kohë për punën e tyre, kështu që kjo çështje nuk ka asnjë lidhje me të dhe këta punëtorë po padisin personin e gabuar”, tha një burim i afërt me Kim për padinë.

Ish-punonjësit padisin Kim Kardashian: Nuk na ka paguar, na detyronte

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Eltida Gjonaj, ministre Drejtësie, thotë se në sistemin e burgjeve…