Ishulli me shtëpiza që jepet falas për një profesion

05 dhjetor 11:05

Një grup arkitektësh dizajnuan një ishull me shtëpi të vogla në Norvegji, ku mund të shkohet vetëm me varkë. Projekti fitoi një nga çmimet Architizier 2018, që vlerëson projektet më të bukura në botë.

I gjithë blloku i shtëpizave mund të merret me qira për 3 500 dollarë në javë, por artistët mund të aplikojnë për të qëndruar falas.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Salihe Salihu, PhD dhe veprimtare Dita e Flamurit Kombëtar është…