Ismaili nënshkruan kontratën për fillimin e punimeve për Spitalin e Ferizajt

25 janar 2018 | 14:54

Ministri i Shëndetësisë (MSh), Uran Ismaili, ka nënshkruar kontratën për fillimin e punimeve për Spitalin e Ferizajt.

Ismaili ka thënë se ndërtimi i spitalit në vlerë prej 10.2 milionë eurosh do të fillojë në prill dhe do të përfundoj brenda tri vitesh.

“Vlera e projektit është 10.2 milionë euro pra është një vlerë e konsiderueshme andaj besoj që edhe qytetit Ferizajt do ta ketë një spital çfarë e meriton dhe personeli mjekësor do të jetë në gjendje të ofrojë të gjitha shërbimet për Ferizajn dhe për qytetarët tjerë përreth”, ka thënë Ismaili. (EO)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, sot ka vizituar…