“Ismaili nuk po shkruan më”, thotë Helena Kadare

20 tetor 14:47

Shkrimtarja Helena Kadare rrëfen hollësi rreth librave dedikuar femrës shqiptare.

Helena flet për marrëdhënien e bukur dhe të vështirë jetuar me Kadarenë. “Ismaili, aktualisht, nuk po shkruan thotë ajo, por mendon se ka dhënë mjaftueshëm për letërsinë për 60 vjet”, thotë ajo. /ABC/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Punimet për rregullimin e shkollës fillore “Metush Krasniqi” në Roganë…