Ismajli i ofron mbështetje stacionit policor në Shtime

26 shkurt 13:48

Kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, ka pritur të martën në takim komandanten e stacionit policor në Shtime, togeren Feime Bajrami, dhe rreshterët Nexhmedin Ahmeti dhe Skender Ramusa.

Kryetari Ismajli ka falënderuar drejtuesit e stacionin policor në Shtime për bashkëpunimin, dhe u ka ofruar mbështetje e përkrahje institucionale togeres Feime Bajrami, që Komuna e Shtimes të vazhdon në ruajtjen dhe sigurinë në vend.

Ndërsa togere Feime Bajrami ka falënderuar kryetarin Ismajli për pritjen dhe ofrimin e bashkëpunimit ndërinstitucional.

Ajo është zotuar se bashkëpunimi në mes të stacionit policor në Shtime dhe Komunës së Shtimes do të vazhdojë edhe në të ardhmen për të ruajtur sigurinë publike.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Endrit Shala, ka bërë…