Jaffa Multivitamin, lëngu që të jep kënaqësi në çdo moment të ditës!

04 janar 2019 | 12:24

Nuk ka rëndësi se me çfarë shoqëri je, me familjarë apo me shoqëri, të rritur, fëmijë apo të moshuar, apo edhe vetëm.
Jaffa Multivitamin është lëngu të jep kënaqësi në çdo moment të ditës.

Jaffa jo vetëm që të jep kënaqësi të pafund, por frutat e shtrydhur dhe të freskët ndihmojnë pozitivisht në shëndetin tuaj.
Me përmbajtje të lartë të vitaminave të cilët vijnë nga lloje të ndryshme të frutash, Jaffa Multivitamin është zgjedhja më e mirë që mund ta bëni.

Por brendi Jaffa ofron mundësi të mëdha zgjedhjes tek konsumatorët me llojllojshmërinë e shijeve që ofron si; mollë, pjeshkë , portokall, limon dhe boronicë, qershi, Ice Tea etj.
Jaffa Multivitamin, lëngu më i mirë për ju!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri, ka dorëzuar pasaportat…