Jashari e Reshitaj nënshkruajnë katër memorandume bashkëpunimi

17 maj 10:24

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari dhe ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH), Albena Reshitaj, kanë nënshkruar katër memorandume mirëkuptimi për mbështetjen e projekteve në këtë komunë.

Me këtë rast, kryetari Jashari ka theksuar se këto projekte janë shumë të rëndësishme për qytetarët e Skenderajt.

Ndërsa ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, ka thënë se me Komunën e Skenderajt ky është vetëm fillimi i bashkëpunimit. “Do të vazhdojmë bashkë, me mundësi dhe kapacitete të tjera”, ka thënë Reshitaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Behxhet  Sh. SHALA - BAJGORA Të gjithë sillemi si të…