Jashari: I lumtur që shoh të buzëqeshur nxënësit e shkollës “Shaban Jashari” dhe “Nëna Zahide”

08 nëntor 2018 | 23:01

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, ka dhuruar lodra dhe ka pozuar bashkë me të gjithë, fëmijët, stafin dhe edukatoret,  e paraleles së ndarë të Shkollës “Shaban Jashari” dhe fëmijët e Institucionit Parashkollor “Nëna Zahide” në qytetin e Skenderajt. “I lumtur tek i shoh të buzëqeshur nxënësit e paraleles së ndarë të Shkollës “Shaban Jashari” dhe fëmijët e Institucionit Parashkollor “Nëna Zahide” në qytetin tonë, ku nën buzëqeshjen e tyre të mbushur me plot hare, kemi dhuruar lodra dhe kemi pozuar bashkë me të gjithë, fëmijët, stafin dhe edukatoret. Fëmijët janë gëzimi ynë!”, ka shkrua Jashari në profilinne vet në “Facebook”.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Arsenali nuk ka arritur të marrë më shumë se një…