Jennifer Lopez: Meshkujt janë të dobishëm pas moshës 33 vjeç

20 korrik 23:48

Duke pasur parasysh të gjithë meshkujt që ka pasur lidhje dhe ka qenë e martuar, këngëtarja mendon që i di disa kritere për zgjedhjen e mashkullit perfekt.

“Burrat kanë bërë karrierën e tyre deri në moshën 30 vjeçare dhe kanë stabilitet financiar, prandaj ata janë më të sigurt në jetën pas të 30-tave.

Kjo është arsyeja pse ata kanë pjekurinë që vjen me arritjet, përvojën dhe suksesin”, ka thënë Lopez.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Xhevdet Smakiqi anëtar i këshillit Kombëtarë të Nismës Socialdemokrate duke…