John Legend rrëmben statusin ‘EGOT’

12 shtator 12:09

John Legend ka hyrë në histori duke u bërë njeriu i parë me ngjyrë që ka marrë çmimin ‘EGOT’ në Emmy.

Çmimi ‘EGOT’ qëndron për katër çmime të mëdha: Emmy, Grammy, Oscar dhe Tony, gjersa këngëtari është personi i 15-të në histori që arrin këtë sukses.

Edhe Lord Andrew Lloyd Webber dhe Sir Tim Rice morën statusin ‘EGOT’. Legend është personi më i vogël që i është bashkuar grupit.

Lajme të sponsorizuara