Justin Bieberi dhe Hailey Baldwini caktojnë ditën e dasmës 

20 janar 13:40

Justin Bieberi dhe Hailey Baldwini thuhet se po planifikojnë ceremoninë e martesës në fund të muajit shkurt. Çifti i lumtur ka planifikuar të bëjë një festë të madhe për miqtë dhe anëtarët e familjes dhe se festat u janë dërguar mysafirëve për datën 28 shkurt.

Vendi për ceremoninë ende nuk është zbuluar dhe se DJ personal i Bieberit do të jetë Tay James.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Joe Alwyn dhe Taylor Swifti kanë qenë shumë të suksesshëm…