Justin Timberlake shtyn edhe një koncert, shkak kordat zanore

28 nëntor 15:34

Për shkak të problemeve me kordat zanore, Justin Timberlake ka shtyrë koncertin e tij “Man of the Woods” që ishte paraparë të mbahej në Staples Center në Los Angeles, më 27 nëntor.

Timberlake është përballur me këtë problem shëndetësor gjatë gjithë muajit të kaluar, duke anuluar dhe shtyrë disa koncerte, njërin më 24 tetor në Nju Jork, më 28 tetor në Buffalo dhe dy koncerte të tjera në Tacoma, më 11 dhe 12 nëntor.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Josephine Skriver është fejuar me Alexander DeLeon. “Unë i thashë…