Kahn: Neueri vendos vetë për Botëror

01 nëntor 11:00

Kapiteni i Bayern Munchenit dhe Gjermanisë, Manuel Neuer, është kthyer në dilemën më të madhe jo vetëm në “Allianz Arena”, por edhe në kombëtaren e “pancerave”.

Fillimi i kompeticionit më të rëndësishëm në rang përfaqësuesesh dhe prania e kapitenit Neuer shikohet në rrezik pas rilëndimit të fundit në seancat individuale.

Kahn ka dashur t’i zbusë qëndrimet dhe ta zhvendosë fokusin diku tjetër, por pa e anashkaluar si diskutim, duke pohuar: “Optimizmi nuk mungon rreth gjendjes së Manuelit pavarësisht se ai vazhdon të vuajë ende nga dhimbjet në shpatull. Trajtesa e një rasti të tillë kërkon kujdes dhe inteligjencë, por i fundit që do ta ndërmarrë vendimin final mbi çështjen ‘Botëror’ është vetë 36-vjeçari”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti Vladimir Putin ka thënë se Rusia po e pezullon,…