Kalojnë propozimet e PDK-së që në pagën minimale të përfshihen edhe veteranët e UÇK-së

29 maj 2023 | 16:21

Me pesë vota për, dy kundër dhe një abstenim, ka kaluar në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere tri amendamentet e propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK) për përfshirjen e veteranëve të UÇK-së në pagën minimale.

Propozimin e këtyre amendamenteve e ka bërë i deputeti i PDK-së, Ferat Shala.

Shala ka propozuar amendamentin për plotësimin e ligjit për personat e verbër dhe për personat paraplegjik dhe tetraplegjik.

AAK-ja ka propozuar që paga minimale në Kosovë të jetë 370 euro.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përmes një shkrimi të gjatë në “Instastory” ai i informoi…