Kamenicë, bëhet trasimi i rrugës në pikat kufitare

11 maj 11:41

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim në komunën e Kamenicës gjatë ditës së djeshme ka bërë trasimin e rrugës në pikat kufitare në Kapi deri tek shtëpia e heroit Nuhi Berisha.

Drejtori i kësaj drejtorie, Kujtim Kallaba, ka thënë se me këtë intervenim janë krijuar kushte më të lehta për t’u qasur në atë zonë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Raundi i ri i dialogut Kosovë-Serbi do të mbahet më…