Karotat me forma të habitshme që lanë pa fjalë kopshtarët

16 shtator 11:40

Pasioni për kopshtarinë i shtyn shumë personat të mbjellin jo vetëm lule, por edhe perime në oborret e tyre. Përveç shijes së mirë që ofrojnë produktet e kultivuara vetë, jo rrallë ka dhe raste kur ofrojnë surpriza. Kopshtarët u shtangën kur panë format dhe kombinimet nga më të çuditshmet të karotave që ishin rritur në nëntokë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nëse keni një llogari në “Google”, me shumë mundësi kompania…