Kartëvizitat e çuditshme të personave të famshëm

13 dhjetor 21:49

Cila është mënyra më e mirë për të përshkruar biznesin e një personi? Natyrisht, karta e tij/saj e biznesit (kartëvizita), që përshkruan kompaninë dhe përgjegjësinë e personit në fjalë.

Ju sjellim 12 kartëvizita më të guximshme që i kanë bërë njerëzit e famshëm – apo dhe njerëzit e ekipit të tyre – që pushtuan tregun apo dhe rendin ekonomik, politik, e kulturor botëror.

1) Kështu dikur dukej karta e biznesit e Bill Gates

karte karta 00001

2) Në një kartë-biznesi të Mark Zuckerbergut ndodhej një porosi e papritur

karte karta 00002

 

3) Mjaftonte të shihej dukshëm se bëhej fjalë për Google

karte karta 00003

 

4) Bashkëthemeluesi i Apple me kartë-biznesi metalike

karte karta 00004

5) Një kartëvizitë kreative e Walt Disneyt

karte karta 00005

6) Steve Jobs duket se pëlqente kartëvizitat e thjeshta

karte karta 00006

7) Vëllezërit Wright ndanin barazinë

karte karta 00007

8) Evan Williams me kartëvizitë gjallëruese

karte karta 00008

9) Karta e biznesit e Chuck Jones nga Warner Bros

karte karta 00009

10) Ish kartëvizita e presidentit amerikan, Barack Obama

karte karta 00010

11) Një kartë vetëpromovuese e Steve Martinit

karte karta 00011

12) Kartë-biznesi e inxhinierit të Mozilla Firefox, Lucas Rocha 

karte karta 00012

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Hoteli Nishiyama Onsen Keiunkan, në provincën japoneze Yamanashi, është themeluar…