KEDS-i njofton për punimet në rrjet

27 shkurt 2024 | 16:37

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

28.02.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Prishtina 1

Nga  Dalja 10[kV] J 23 Komuna e re  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Prroni i Njelmët  (kodi: 10000015119prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:  Një pjesë e rrugës Mitrovica.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, promontimi i shtyllës 04 [kV].

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20 [kV] Pr 7 – Dalja nr.7 (kodi: 19000078) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja e Spitalit, Sizmir, Art Construction, Kodrina, Princesha Group, Kawa Group, B&S Group”shpk, Rezidenca Gjermane, një pjesë e rr. Muharrem Fejza.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i kthinave modulare 20 kV në NS 20/0.4 [kV] Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K.

3.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20 [kV] Pr 2 – Dalja nr.7 (kodi: 11000078) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Bregu i Diellit 2 Trafa 3, Trafo 4/2, Trafa 1, Trafo 5, R&Rukolli”Sh.p.k, Maksutaj Privat, Prona Union, Mab-Sh.P.K,Lin Projekt, Naki Trade, një pjesë e Matit-1, një pjese e rr. Xheladin Hana, një pjesë e rr. Ndue Përlleshi, një pjesë e rr. Shaqir Igrishta.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i kthinave modulare 20 kV ne NS 20/0.4 [kV] Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Baza e Asfaltit (kodi: 41000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gjytezë (Grackë e vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliçan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçan i Vjetër (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ngritja e 5 shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin 10[kV] për tek TS Kulla Grackë e Vjetër.

29.02.2024

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Mitrovicë 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shipoli (kodi: 70000001prej orës 09:00 deri në ora  18:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjës dhe  përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.

2.

Nga NS 110/10(20) [kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 08:30 deri 09:00 dhe 16:30 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Baks, Dashevc (një pjesë), Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagjja: Berbatovci dhe Gërguri,  Gradicë, Gradicë – Lagjja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagjja: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagjja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10(20) [kV] Skenderaj

Nga Dalja 10[kV] Qirezi do të ndërprehet :

NS 10/0.4[kV] Likoshan e Re (Kodi:74000004033) prej orës 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Likoshani një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e ormanit të ri të tensionit të ulët dhe ndarësit i ri.

29.02.2024

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 110/10 [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20 [kV] J11 PR2 Dalja nr.6 (Kodi: 11000077) nga ora 09:3010:00 dhe 16:0016:30

Vendet: Një pjesë e rr. Xheladin Hana, një pjesë e rr.Ndue Përlleshi, një pjesë e rr. Enver Maloku, një pjesë e rr. Shaqir Igrishta dhe një pjesë e rr. Muharrem Fejza.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10 [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20 [kV] J11 PR2 Dalja nr.6 (Kodi: 19000077) nga ora 09:3010:00 dhe 16:0016:30

Vendet: Shkolla “Pavaresia”, Lagjja e Spitalit 4/1, Vëllezërit Asllani, Pozhegu Brodhers, VG Construksion, Basri Jonuzi M&B, Uni Projekt.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10 [kV] Prishtina 2

Nga Dalja 20 [kV] J11 PR2 Dalja nr.6 do të ndërprehen në

nga ora  09:30 deri në ora 16:30 këto nënstacione:

NS 20/0.4[kV] NNP “Hoxha” Bajram Hoxha           (Kodi: 11000077232)

NS 20/0.4[kV] “EURO ABI “SH.P.K Kadrush Rexhepi       (Kodi: 11000077150)

NS 20/0.4[kV] B T P HOLDING SH.P.K      (Kodi: 11000077151)

Vendet: Një pjesë e Rr. Muharrem Fejza, Mati I- një pjesë e rr. C.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

Nga NS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Shpenadija  (kodi: 32000023) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova III

Nga Dalja 10 [kV] Konvikti do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS-33  (kodi: 81084022501) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Tirana.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit, sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bayern Munchen e dëshiron Zinedine Zidane si pasues të Thomas…