Kështu duken ushtaret më seksi në planet me dhe pa uniformë!

22 nëntor 16:48

Kudo nëpër botë është krijuar stereotipi që ushtria dhe policia janë profesione të përshtatshme kryesisht për meshkujt.

Por kohërat kanë ndryshuar, tashmë edhe vajzat po përfshihen gjithnjë e më shumë në mbrojtjen e qytetarëve, madje janë vendosur edhe në zinxhirët drejtues.

Edhe pse në një profesion që gjithnjë është preferuar nga burrat, gratë ushtare nuk e kanë humbur kurrë sensualitetin e tyre.  Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme…

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i programit të vaksinave për COVID-19 e SHBA-së, Moncef…