Për rrëzimin e qeverisë kanë votuar 82 deputetë, nga 117 sa ishin të pranishëm në sallë, ndërsa kundër votuan 32 deputetë dhe një prej tyre abstenoi.

Seanca ka filluar rreth orës 11:00 dhe është shoqëruar me debate të ashpra mes deputetëve.

/Epoka e re/