Këta janë drejtorët e rinj të komunës së Deçanit

30 janar 2018 | 15:30

Kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka mbajtur takimin e parë drejtorët e rinj të komunës.

Sami Cacaj – Nënkryetar i komunës

1. Jashar Dobraj – Drejtor i Drejtorisë për Administratë të Përgjithshme
2 .Izet Zenuni – Drejtor i Drejtorisë për Mbrojte Shpëtim dhe Shërbime Publike
3. Qazim Maloku – Drejtor i Drejtorisë për Arsim
4. Ramë Melaj – Drejtor i Drejtorisë për Urbanizëm dhe Planifikim Hapësinorë
5. Halil Tolaj – Drejtor i Drejtorisë për Inspekcion
6. Betim Mataj – Drejtor i Drejtorisë për Ekonomi dhe Zhvillim
7. Faik Doda – Drejtor i Drejtorisë për Kulturë ,Rini dhe Sport
8. Syzana Mustafaj -Cenaj / Drejtoreshë e Drejtorisë për Buxhet dhe Financa
9. Nasim Haradinaj – Drejtor Drejtorisë për Bujqësi ,Pylltari dhe Zhvillim Rural
10. Ibrahim Selmanaj -Drejtor I Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
11. Agron Muslijaj – Drejtor I Drejtorisë për Gjeodezi dhe Kadastër

12. Dafina Cacaj – Shefe e protokollit

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve (AKB), Agim Shahini, ka…