Këta janë kandidatët e LDK-së për deputetë nga Mitrovica

02 shtator 12:21

Kryetari i Degës së LDK-së në Mitrovicë, Safet Kamberi dhe anëtarët e Kryesisë së kësaj dege, Kujtim Shala, Flutura Beka dhe Fahri Uka, janë propozuar unanimisht për deputetë në Kuvendin e Kosovës që do të konstituohet pas zgjedhjeve nacionale të 6 tetorit.

Në mbledhjen e Kryesisë së Degës së LDK-së në Mitrovicë me unanimitet janë zgjedhur edhe anëtarët e Shtabit zgjedhor për zgjedhjet nacionale të 6 tetorit, ku Safet Kamberi do të jetë shef i këtij shtabi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Qeveria britanike ka lansuar një fushatë informuese për publikun me…