Këta janë tre banorët e Big Brother VIP Albania që po e agjërojnë Ramazanin

23 mars 11:16

Me ardhjen e muajit të Ramazanit, bota islame po përgatitet për agjërim. Sot është dita e parë e këtij muaji të shenjtë për Myslimanët.

Ndërkohë që këtë muaj e kanë pritur edhe banorët e Big Brother VIP Albania, të cilët edhe janë zgjuar për syfyr mbrëmë.

Nita, Gerti dhe Fotinia mbrëmë janë zgjuar për syfyr, duke u përgatitur që ta fillojnë agjërimin për ditën e parë të Ramazanit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Corino Schumacher ka jetuar “si një e burgosur” për dekadën…