Këto janë pagat për krijuesit, përformuesit dhe punëtorët profesional të trashëgimisë kulturore (Foto)

10 shkurt 18:53

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka postuar një shkrim në llogarinë e vet në “Facebook”, në të cilin ka paraqitur për krijuesit, përformuesit dhe punëtorët profesional të trashëgimisë kulturore para dhe pas rritjes. 

Postimi i plotë i Gashit:

Dekada e Re do të jetë e artit, kulturës, rinisë dhe sportit.

Pagat për krijuesit, përformuesit dhe punëtorët profesional të trashëgimisë kulturore siç dihet i rritem edhe në shtator të vitit të kaluar. Gjithashtu i rritem edhe njëherë me ligjin e ri për pagat të cilat kanë kufirin minimal dhe atë maksimal e cila rregullohet me akte të brendshme të institucioneve përkatëse sipas kategorisë. Në tabelë paraqiten pagat para dhe pas rritjes. Urime! KG

Lajme të sponsorizuara