Këto janë profesionet për të cilat Gjermania kërkon punëtorë – pagat nga 1,800 euro

31 dhjetor 2018 | 12:05

Gjermania ka nevojë të theksuar për punëtorë. 

Qytetet që janë duke vuajtur më shumë mungesën e punëtorëve janë Berlini, Hamburgu dhe Mynihu.

Në këto vende pagat për shitësit nisin nga 1800 euro. Profesione të tjera, për të cilat ka nevojë për punëtorë janë shoferët e kamionëve, automekanikët. 

Në këto profesione ora paguhet nga 14 euro.

Gjithashtu, edhe sektori i farmaceutikës ka nevojë për punëtorë. Të ardhurat vjetore për këto profesione shkojnë deri në 70 mijë euro.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Kosovës, Ramush Hardinaj, ka deklaruar që në rast…