Këto janë vetëm disa sekrete drithëruese që bota jonë fsheh (Foto)

18 tetor 13:54

Janë disa njerëz të cilët nuk arrijnë të besojnë se ka një peshë të fshehtë brenda topave të “bowling”, ose që ka truke magjistarësh, të cilat mund të kryhen nga çdokush.

Përgatituni të surprizoheni dhe të njiheni me disa nga sekretet që bota jonë fsheh:

Kështu ndërtohet një urë përmes ujit

Kështu realizohet ky truk magjik

Këtu përfundon muri i madh Kinez

Brenda materialit të një rafti librash

Këtu takohen lumi i Amazonës me lumin e Zi

Shishe 1 litër, përpara se të zgjerohet

Nëse e keni pyetur veten ndonjëherë se si vendosen këto kulla elektrike, gjigante

Nëse keni vendosur të ndryshoni vendndodhje kjo është mënyra e duhur

Kjo është një foto në vijë ajrore, New Delhi, Indi

Kështu duket New York gjatë natës

A është kjo një provë, se majmunët janë të lidhur me njerëzimin?

Kështu ndërtohen trotuaret

Ja si duken kufijtë ndarës të dy vendeve

Ja si drejtohet një automjet gjatë xhirimeve të një filmi

Shihni sa afër janë piramidat me qytetin

Namibia, aty ky shkretëtira takon ujin

Kështu arrijnë të mbajnë qëndrimin ushtarët

Ky është dielli dhe ajo pika e zezë është mërkuri

Kjo që shihni është një urë, e cila ruan gaforret nga makinat, gjatë emigracionit të tyre

(Cashews) rritet ky frut i thatë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Samsung Electronics njoftoi sot se ka ruajtur renditjen në vendin…