Këto lagje të Prishtinës do të mbesin sot pa ujë

06 qershor 09:40

Lagjet” Pejton “, ” Dardania”, ” Lakrishte” dhe ” Kalabria” sot mbeten pa furnizim me ujë duke filluar nga ora 10:00-18:00.

“Ndërprerja e ujit bëhet për shkak të punimeve teknike , realizim i kyçjeve të gypit të ujit me diametër 350 mm. Këto punime realizohen nga kontraktori i Komunës së Prishtinës ( investim i komunës në ndrrimin e gypit të azbestit ). Roli i KRU “Prishtina” ka qenë përpilimi i projektit në fjalë dhe mbikëqyrja e vazhdueshme, ndërsa sot do të jetë angazhimi në mbikëqyrjen e realizimit të këtyre kyçjeve, manipulimi me valvola për ndërprerjen e ujit përgjatë punimeve dhe çdo punë tjetër ndihmëse që kërkohet”, thuhet në njoftimin e KRU “Prishtina”

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-nënpresidenti amerikan, Joe Biden, e ka siguruar numrin e mjaftueshëm…