Këtu janë disa qëndrime të një mashkulli që pushtojnë zemrën e çdo femre

17 qershor 2020 | 15:22

Sot realiteti është i ndryshëm dhe rrallë të bie që të takosh një zotëri të vërtetë. Por ka disa mënyra se si të fitoni zemrën e një gruaje përmes edukimit dhe sjelljes.

Mban derën hapur

Një nga shenjat se ai është një zotëri është kur të hap derën dhe largohet mënjanë për t’ju lënë të kaloni ju e para. E njëjta gjë vlen për lëvizjen e karriges apo për të ulur dhe ngritur objekte të rënda.

Ai ju telefonon për t’ju thënë se ju do

Gratë janë mësuar të presin me orë të tëra për një telefonatë nga partneri i tyre dhe vazhdimisht kontrollojnë telefonin e tyre, por nuk  gjë më shqetësuese se kjo. Nëse ai ju thotë se do t’ju telefonojë në 5:30 pasdite dhe ju telefonon në kohë, përpiquni ta mbani në jetën tuaj.

Nuk luan

Nuk ka asgjë më tërheqëse sesa të dini se ai është i interesuar për ju dhe se ju pëlqen.

Shpreh interes për të takuar familjen dhe miqtë tuaj

Nëse partneri juaj është i interesuar të takojë familjen dhe miqtë tuaj, atëherë është një shenjë se ai ka qëllime serioze.

Tregon dashurinë në publik

Gratë duan që burrat ta shprehin dashurinë në publik. Vetë fakti që ajo dëshiron t’u tregojë të tjerëve që ju do ju bën të ndjeheni fantastikë.

Ai ju telefonon që të sigurohet se shkuat në shtëpi

Pret që të kthehesh në shtëpi dhe pastaj ju telefonon për t’u siguruar që shkuat mirë. Plus, nuk ju lë kurrë vetëm në vende të frikshme dhe të pasigurta.

Ofron xhaketën në mot të ftohtë

Nëse dikush është i gatshëm të durojë të ftohtin dhe ju ofron xhaketën vetëm për t’ju mbajtur ngrohtë, ju keni përkrah një zotëri të vërtetë.

Kujdeset për mendimin tuaj dhe respekton veten

Nëse partneri juaj ka qëllime serioze, ai do të dojë të dijë më shumë rreth jush, si mendoni dhe si reagoni. Ajo që duhet të vlerësoni më shumë tek partneri juaj është se ai respekton mendimet dhe idetë tuaja. /Revista Psikologjia/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Brazili vijon të jetë një nga vendet më të goditura…