Kina për dy vjet shuan 13.000 ueb faqe

28 dhjetor 2017 | 17:59

Kina ka shuar 13 mijë ueb faqe duke filluar nga viti 2015, nën akuzat se kanë shkelur ligjet dhe rregullat qeveritare.

Përveç faqeve të mbyllura, janë çaktivizuar edhe 10 milionë llogari të përdoruesve, edhe pse nuk bëhet e ditur se në cilat faqe janë shuar, transmeton “Reuters”.

B renda të njëjtës periudhë kohore më shumë se 2.200 pronarë të ueb faqeve janë ftuar për bisedime, deklaroi zyrtari kinez Wang Sheng-jun.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Humbja e dytë radhazi në NBA për skuadrën e Clevelandit,…