Kolegji “Juridica” shpall konkurs për studentë të rinj

22 qershor 14:03

Kolegji “Juridica”, me lokacion në Prishtinë, ka shpallur konkurs për pranim të studentëve të rinj në studimet bachelor në këto programe të studimit: Programi Juridik, Programi i Kriminalistikës dhe i Sigurisë, Programi i Politikave Publike dhe Menaxhmentit, kurse në studimet master ka shpallur konkurs në Programin Politika Publike dhe Menaxhment.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Leipzigu ka arritur marrëveshje me trajnerin Julian Nagelsmann. Ky i…